Usein kysyttyä

Kuka tällaisia paljuja valmistaa?

Paljut on valmistanut  www.rakennusinto.fi

Missä paljua voi käyttää?

Missä tahansa, kunhan vettä on saatavilla enintään noin 30 metrin etäisyydellä (imuletkun pituus). Näihin paljuihin voit pumpata veden vaikka merestä tai järvestä. Automaattipaljuissa kytket vain pistotulpan ja lisäät veden. Puupaljun vesi lämpenee tehokkaalla kamiinalla parissa tunnissa. Nauti lämpimässä vedessä mielimusiikistasi  yksin tai yhdessä.

Voinko vuokrata sen yhdeksi illaksi?

Voit, mutta varaathan varsinaiseen paljuhetkeesi riittävästi aikaa? Paljut voi noutaa kello 15.00. Kuljetus, täyttö ja lämmitys vievät useita tunteja, joten suositeltava vuokrausaika on kaksi vuorokautta.

Miten paljun vuokra maksetaan?

Varauksen tehtyäsi, saat sähköpostiisi automaattisesti kaksi laskua. Varaus- ja loppulaskun. Varausmaksu on aina 50€.

Tarvitsenko sähköä paljun käyttämiseen?

Automaattipaljuissa kytket vain pistokkeen ja lisäät veden. Lämmitys käynnistyy automaattisesti. Lämmitysjärjestelmä käyttää erittäin vähän sähköä (alle 1€). Sähköttömälle käyttöpaikalle tai mökillesi saat mukaan pienen ja helppokäyttöisen aggregaatin.

Puupaljun käyttöön et tarvitse sähköä. Veden voit pumpata polttomoottorivesipumpulla (täyttöaika alle 15min). Puupalju lämmitetään puilla. Stereot, valot ja muu elektroniikka toimii akulla useamman päivän ajan lataamatta.

Onko vesipumppua tai aggregaattia vaikea käyttää? 

Jos osaat käynnistää ruohonleikkurin, niin pystyt tähänkin.

Kuinka kauan kestää lämmitys?

Puupaljun lämmitysaika on noin 2 tuntia, automaattipaljujen noin 3 tuntia. Ulkoilman lämpötila ei juurikaan vaikuta lämmitysaikaan kannen ollessa suljettuna.